Friday, January 6, 2012

Mis toimub? Mis on selle asja põhjuseks ja miks mõned asjad nõndaviisi on ning miks juhtuvad sellised asjad?

Oi neid küsimusi on mitmeid sadu. Kõiki neid vist ei saagi vastata ning ega vist ei ole vajagi. Inimene on ise kõik selliselt välja mõelnud ning loonud. Asjad keerukaks teinud. Nüüd siis kui kõik ringiga tagasi tuleb, mõtleme ja küsime jälle ja jälle neid samu asju.

Aga kust leida vastuseid? Usun, et pooled vastused on juba meil olemas, peame vaid neid ise rohkem uskuma. Ja oma suhtumist muutma. Aga mõned küsimused on tõesti keerukad, need, mis puudutavad sind ennast kui ka kedagi teist, kes üldse kohe ei suuda välja öelda, mis tal seal peas või südames toimub. Oh seda mõttetööd ja rasket jalutuskäiku mööda porist teed tuulise ilmaga. Ega see ei paranda väga midagi. Inimesed ise peaksid olema algusest peale siirad ja valet mitte rääkima. Kahju on nendest, kes pingutavad meeletult kuid sellest ei tule midagi head, vaid rohkem ja rohkem asju mille üle pead kulutada. Lihtsalt ei oska kuidagi edasi minna. Ehhki juba on peas lepitud kõik kokku, aga miski muu ei poolda seda ning see on luhta läinud.

Üks kõige suurimaid vigasid on see, kui minna ära inimeste juurest, kes tegelikult seal seisid ja sind ootasid.



2 comments:

AJK said...

Parim .

Anonymous said...

Selle peale üks tsitaat: "We are all a little weird and life's a little weird, and when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love."