Sunday, October 9, 2011

Amsterdam ja tsirkus

Käisin Amsterdamis koolitusel. Tsirkuse treenerite koolitus, kus peamine teema oli sotsiaalne tsirkus ja kuidas sellega toimetada.

Väga inspireeriv ja võimas kogemus. Kohal oli mitmed erinevad euroopa riike esindavad tsirkusetreenerid, kes kõik olid väga rõõmsameelsed ja erinevate kogemustega, kes jagasid oma kogemusi teistega. Mängisime erinevaid lõbusaid mänge, saime ideid enesearenguks kui ka teiste heaolu parandamiseks, käisime koos linnas hulkumas ja lõbusalt aega veetmas. Pidasime maha ühe suurima valesünnipäeva - viimane õhtusöök oli kohas, kus käib palju inimesi ning seal peetakse ka sünnipäevasid, siis meie grupp elas kaasa, kui kellegile plaksutati. Hiljem miskipärast hakkas keegi laulma sünnipäeva laulu, ning meie hakkasime loomulikult kaasa laulma, siis tuli välja, et me laulame oma grupi poisile. Ning terve restoran hakkas meile kaasa elama.. Aga poisil polnud tegelikult sünnipäeva. See oli nii vahva.
Amsterdam andis nii palju juurde - nii äge linn.. vähemalt kesklinn, kus on palju kanaleid ja vesi voolab. See on nagu märk sellest, et rutiinset elu on vähe.. koguaeg on muutused. Majad on nii ägedad, mitte nagu eesti pappmajad.. vaid ikka kivist. Jube palju rattaid.. kõigil on jalgratas, olenemata kui katki see on või mis värvi see on. Kuid see on kesklinnas kõige parem liikumisviis. Ja kõik on nii avameelne. Mis üllatab ja ehmatab esimesel korral.



Pildid tegi Kädi Metsoja

No comments: